Over Pieter Frijters

Als grondlegger en directeur van Frijters Mind Tuning BV in Waddinxveen houdt Pieter Frijters zich vanaf 1992 bezig met het oplossen van psychische problemen en het verbeteren van de kwaliteit van leven, relaties, inkomen en business. Hij werkte met meer dan 28.000 mensen uit alle lagen van de bevolking.

De ene helft hielp hij van al hun beperkende onzekerheden, burn-out en angsten af. De andere helft leerde hij ontspannen en boeiend te presenteren.

Pieters vermogen om direct door te dringen tot de kern van de psyche heeft hem veel respect opgeleverd. Talloze CEO’s , overheidsfunctionarissen, ondernemers, managers, BNers, gemeentebestuurders, rechters, advocaten, consultants en duizenden anderen deden eerder een beroep op hem. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze het maximale uit hun leven willen halen. Zie hier waar zijn klanten vandaan komen.

Pieter herkent binnen enkele minuten ieder patroon dat je groei stagneert en weet daar de vinger op te leggen. Er zijn duizend wegen om te groeien en hij is een van de zeldzame mensen die de kunde bezit om voor jou de snelste en beste weg te vinden. Alles is bij hem gericht op de oplossing en het resultaat.

Pieter leidde voorheen een bewogen leven en kende armoede en rijkdom, verdriet en geluk, angst en vrijheid, tegenslag en succes. Hij was onder meer uitgever en grootaandeelhouder/directeur van Piton Equity en FITE Finance Consultants. Begin 1991 zette een burn-out gecombineerd met een niet-reële angst hem op het spoor van wat uiteindelijk Mind Tuning® zou worden.

Bezoeken aan huisarts, neuroloog, psychiater en psycholoog leidden tot niets. Hij was op een dood spoor beland en ging, toen hij weer energie kreeg, zelf op zoek naar een oplossing voor zijn klachten. Een gedachten-experiment bracht per toeval de oplossing.

Na veel experimenteren, leren en bijstellen, ontwikkelde hij Mind Tuning®. Geen therapie, maar een radicale leermethode om psychische belemmeringen zoals stress, onzekerheid, angst en burn-out, adequaat te elimineren en om te zetten in succes in relaties, leven werk en business. En bovendien een onovertroffen methode om mondelinge informatie over te brengen en deze te onthouden.

Pieter wordt een ‘meester in de menselijke psyche’ genoemd en is Nederlands meest geraadpleegde consultant op het gebied van mondelinge communicatie en het verhelpen van belemmerende psychische problemen. Een consult of een training is een unieke ervaring waarbij superlatieven tekort schieten. Het zijn investeringen met een krankzinnig hoog rendement.

Nederlandse en Belgische kranten als De Telegraaf, NRC, AD, RD, Gazet van Antwerpen, Volkskrant en de Belgische Standaard, schreven paginagrote lovende artikelen over hem. Ook TV-zenders zoals VARA, NCRV en EO zonden documentaires over zijn werk uit. In het radioprogramma Cappucino was Pieter regelmatig te horen, en ook op Radio 1 en Radio 538. Bladen als Marie Claire, Intermediar, Feeling, De Zaak, Psychologie, Management Team, Cosmopolitan, Flow, Vriendin, Viva, Mind Magazine en vele anderen schreven lovende artikelen over zijn werk.

Pieter is columnist voor het internetmagazine Businesscompleet en schrijft columns voor Managersonline, Jobbird en Brisk.

Pieter is succesvol in wat hij doet voor anderen. Hij zorgt voor duizenden succesverhalen en helpt anderen gelukkiger te worden en te bereiken wat zij in mind hebben. Hij is enorm toegewijd om mensen te helpen om meer dan het redelijke mogelijk te maken. Pieter heet daarom iedereen van harte welkom die wil investeren in een carrière, een eigen bedrijf,  persoonlijke rijkdom en of persoonlijke groei.