Gezocht: nieuwe vrienden!

Soms zijn er van die momenten dat de mogelijkheid voor een nieuwe vriendschap zich aandient, waarbij je meteen weet dat het goed zit. De klik is er. Je hoeft er geen seconde over na te denken. Dat overkwam me onlangs.

Ik voel me aangetrokken door mensen met lef, die out of the box denken en risico’s durven nemen als het gaat om het verwezenlijken van hun dromen. Tot mensen die anderen graag inspireren en een zetje geven. En niet alleen hun kleine eigenbelang voorop stellen. Pas diende het zich zomaar aan. En ja, ik wilde graag vrienden worden!

Wat me aanspreekt in deze nieuwe vriendschap is dat we een belangrijk gemeenschappelijk doel voor ogen hebben en elkaar kunnen helpen om het te verwezenlijk. De naam van mijn nieuwe vriend? Nudge!

Uitzondering
Echte vrienden kun je meestal maar op één hand tellen. Dit is de uitzondering op de regel. Nudge is namelijk niet één persoon. Het zijn er meer dan 31.000. Zij hebben zich verenigd in een platform van mensen die allemaal dezelfde droom hebben: een meer duurzame wereld. Ze komen met duurzame ideeën, proberen ze uit en helpen mee om er een succes van te maken.

Als vriend van Nudge lever ik, net als alle andere Nudge-vrienden, vriendendiensten. Dat doe ik in de vorm van presentatietrainingen. Het speelt natuurlijk niet alleen in de ‘duurzame wereld’, maar hoe vaak komt het wel niet voor dat een schitterend idee, product of dienst niet goed uit de verf komt, of zelfs een roemloze dood sterft, omdat het niet goed voor het voetlicht wordt gebracht. Dat kan anders.

Flow
Werkelijk iedereen bezit de capaciteiten om zijn of haar verhaal zo naar voren te brengen dat de boodschap honderd procent overkomt en maximale navolging krijgt. Omdat je door goed gebruik te maken van je eigen authenticiteit, lichaamstaal, manier van kijken en stemgebruik  mensen weet te raken en je ze meeneemt in jouw flow. Het enige dat je nodig hebt, is iemand die je leert hoe je het oneindige potentieel in jezelf aanboort en effectief gebruikt.

In januari verleen ik mijn eerste vriendendienst voor Nudge. Daar verheug ik me op. Omdat ik net als Nudge graag een bijdrage wil leveren aan een meer duurzame mindset in Nederland en anderen wil helpen om hun dromen te verwezenlijken. Hoe die vriendendienst er precies uit komt te zien en hoe anderen ervan kunnen profiteren, verklap ik nog niet…

Droom
Ik wil er wel alvast één ding over kwijt: Mocht het jouw droom zijn om voortaan boeiend, overtuigend en ontspannen te leren presenteren met maximaal resultaat, zet dan een stip op de kaart van Nudge (als consument), of word net als ik Vriend van Nudge (bedrijven). Wie weet ben jij dan degene die als eerste profiteert van mijn duurzame vriendendienst!

 

Voeg hier uw reactie toe